Абонирайте се за нашия бюлетин

Бъдете информирани за нашите специални предложения

АБОНИРАЙ СЕ

Ревю

Мода

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

    Телефон:

  • 0884563030

Облеклата на Радекс са подходящи за всяка фигура, случай и настроение. Фирмата намира перфектния баланс между класиката и авангарда и създава индивидуален стил. Облеклата са подчинени на идеята за непреходната женственост и изискан вкус. Жената, избрала дрехите на Радекс колекция е енергична, ярка, обичаща да бъде в центъра на вниманието.

Фирмата е лидер в производството и продажбата на връхни облекла в Българя. Дрехите на Радекс са добили своята полулярност в Австрия, Гърция, Нидерландия, Швеция. Радекс колекция е два пъти носител на престижната награда “Сребърен лъв” за зимната си колекция дамски палта на Националното търговско изложение “Произведено в България” през 2007г. и 2008 г. а през 2009г. е носител на наградата “Златен лъв” за зимната си колекция дамски палта.

Модната къща залага на естествените материали, като: кашмир, туид, а за летните си колекции използва основно лен и памук. Цветовата гама е авангардна, линиите на дрехите са модерни, но практични и удобни.

Колекция пролет – лято вдъхва красота, стил, финес и сексапил, изработена от естествени и качествени материи, създаващи комфорт и индивидуален стил на всяка дама.