Абонирайте се за нашия бюлетин

Бъдете информирани за нашите специални предложения

АБОНИРАЙ СЕ

Romika

Обувки

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

    Телефон:

  • 0879001244

„Неди Стил” ЕООД е създадена през 1994 год. със седалище и адрес на управление гр. Добрич.

От самото си основаване фирмата навлиза в обувния бизнес, до 1996 год. се занимава само с търговия на обувки, а от 1996 год. започва и производство на обувки на ишлеме за различни търговски  марки , както и собствена марка NED'S за българския пазар.

Продукти на фирмата са мъжки, дамски и детски: обувки, боти, ботуши, чехли и др, изработени основно от естествени материали.

Доказаното качество по време на сътрудничеството ни с партньори от Италия и Германия фирмата ни привлича интереса и на друга известна фирма „Josef Seibel” Германия, с наложените на международния пазар марки –Josef Seibel, Romika, Der kleine Muck.

„Неди Стил” ЕООД сключва  с този станал й основен клиент договор за производство на ишлеме през 2003 год. По този начин  фирмата ни добива не само опит, но и самочувствие, че може да произвежда конкурентноспособни и качествени обувки за европейския пазар.

Днес „Неди Стил” ЕООД разполага със собствена производствена сграда на площ 3900 кв метра.

Мисията на фирмата е насочена към производство на висококачествени и естетични обувки с най-съвременно високо продуктивно производствено оборудване, позволяващо отлична ефективност и ефикасност, с грижа за работниците.

Фирмата ни наложи с годините и собствената си търговска марка NED'S , която реализира на вътрешен пазар с помощта на дистрибутори от цялата страна, а от скоро и с дистрибутор в Румъния , Холандия и Швеция, Гърция, Израел, целият Европейски съюз.

Фирмата ни разполага и с онлайн магазин на адрес:
www.nedistil.com