ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Inmedio

Лагардер Груп е френски гигант, чиито холдинги оперират в различни сектори: издатески, ритейл, разпространение на преса, медии.

Лагардер Сървис България стартира своята дейност през август 2008 год. с магазини Inmedio, локализирани в галериите на Kaufland и големите търговски центове.

Със своя прогресивен имидж, верига магазини Inmedio се налага като един от световните лидери в разпространението на преса. Отличителен белег на нашите магазини е оригиналната концепция, която е уникална и разпознаваема във всички държави.

Inmedio предлага високо ниво на обслужване и свободен достъп на потребителите до асортимента, който предлага, като залага изключително на професионалния мърчандайзинг и подредбата на продуктите по категории.

Контакти

ТЕЛЕФОН 0893303111
Работно време 10:00 - 21:00 ч.

ГАЛЕРИЯ

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ