ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Pizzio

В PIZZIO Ви предлагаме не само да наблюдавате пътя на пицата, но и да извървите този път, като съчетаете любимите си продукти в пица по Ваш избор!

Ние в PIZZIO знаем, че за да бъдем конкурентноспособни на динамичния пазар трябва да бъдем иновативни и в крак с новите изисквания на клиентите. Италианската кухня се е наложила от години в България и пицата е най-харесваната храна в света.

Вярваме, че човек знае точно какво иска, само трябва да му предоставиш избор и възможност да го получи. Клиентът е доволен, когато направи добър избор, а възможността, която ние в PIZZIO Ви предоставяме, да изберете от над 30 вида продукти за любимата си пица, винаги е добър избор.

Екипът на PIZZIO има различен начин на мислене – ние сме отворени за Вас. Това означава, че ние се вслушваме в това, какво точно желаете и вярваме, че клиентът винаги е на първо място.

Контакти

Работно време 10:00 - 21:00 ч.

ГАЛЕРИЯ

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ