ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

dm

Типичната приятна атмосфера, голям избор на актуални дрогерийни продукти, лична консултация от обучени дрогеристи и компетентни служители - с всичко това dm drogerie markt се отличава от своите конкуренти: за клиенти, за които красотата и здравето са важни, няма неизпълними желания в dm.

Асортиментът на dm включва около 13 000 артикула от категориите красота, здраве, бебе и домакинство. Допълнително може да намерите текстил, храна за домашни любимци и сезонни стоки. Асортиментът се допълва от 29 собствени марки, част от които са Balea, Sundance, Denkmit, alverde NATURKOSMETIK, s.he stylezone, dmBio. Натуралната козметика и здравословното хранене отличават асортимента на dm от този на останалите конкуренти. За разлика от други компании на пазара, dm е „истинска“ дрогерия с около 1500 обучени дрогеристи в Австрия, което дава правомощието да се работи с дрогериен асортимент.

Контакти

Работно време 10:00 - 21:00 ч.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ