ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Lee Cooper

ъздадена от Морис Купър през 1908 г. в Станфорд, Източен Лондон, марката Lee Cooper е първият производител на деним в Европа.

Страстта на Lee Cooper към денима е от самото му начало. Lee Cooper винаги е на върха на тенденциите и технологиите, но винаги запазвайки автентичността на денима и следвайки максимата, че истинският деним не трябва да бъде нито прекалено сложно проектиран, нито прекалено обработен, нито прекалено скъп.

Над стогодишната история на бранда е впечатляваща – от денима като работно и военно облекло в самото начало, през 70-те и 80-те години, в които Lee Cooper се превръща в емблема на Британския рок, хипи и пънк-стила, до днешния му статут на задължителен елемент в гардероба на всеки ценител на качествения деним. Уникалният деним е успешно допълнен от всекидневни облекла, в които неповторимият Lee Cooper стил е лесно разпознаваем.

С иновативния дизайн на модните си продукти марката продължава да развива и диктува международните тенденции от своята централа във Великобритания.

Днес брандът е представен в над 70 страни по света, поддържа 683 собствени магазини и произвежда над 5 милиона чифта дънки годишно.

Lee Cooper е легенда. Защото през всичките години, във всяка кройка, плат и бод марката следва девиза си


„Посветени на денима, верни на стила!“

Контакти

ТЕЛЕФОН 0888 102 268
Работно време 10:00 - 21:00 ч.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ