ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Galleria Stop & Shop Challenge

Включи се от 8 до 12 август (включително) в лятното Инстаграм предизвикателство на Galleria Стара Загора и участвай в следващото видео на Тони и Георги!

Кажи ни в коментар под поста на играта в Инстаграм страницата на Galleria Стара Загора ( https://www.instagram.com/galleria.starazagora/ ) с кого обичаш да пазаруваш, а на 13-и август на случаен принцип ще изтеглим трима от вас, които ще получат възможност да се снимат в нашето Galleria Stop & Shop Challenge с Георги и Тони и да грабнат Galleria гифт карта на стойност 200 лв.!

* С участието си се съгласяваш, в случай че бъдеш избран сред печелившите, да бъдеш сниман в Galleria Stop & Shop Challenge видео (ако нямаш навършени 18 години, ще е необходимо съгласие на родител). Видеото ще бъде заснето на 15.08.2023г. в Galleria Стара Загора и ще бъде публикувано в Инстаграм профила на Galleria Стара Загора.

Виж Официалните правила за участие в играта.

ГАЛЕРИЯ

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ