ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Шахматен Турнир в Galleria Стара Загора

Малки и големи шахматисти, вие сте на ход! Станете част от голямото шахматно приключение в Galleria Стара Загора! Без такса за участие и без ограничение за рейтинг и възраст

Организатор: Шахматен клуб „Траяна 2011“. Мейл за повече информация и за записване (до 31 януари): boyan@chess-sz.com

Очакваме ви на 4 февруари на етаж 2-зона за хранене.

Регистрация: 10:00 ч. - 10:40 ч.

Начало на турнира: 11:00 ч.

Категории по възраст:
- до 8 г.
- 9-12 г.
- 13-18 г.
- 19-30 г.
- 31-45 г.
- 46-65 г.
- над 65 г.

Формат: 6 кръга по Швейцарска система, контрола 15 мин + 5 сек добавка на ход.

Награди за първите трима в генералното класиране, за първите двама във всяка от седемте възрастови групи, както и специални награди.

Ако желаете да подкрепите шахматен клуб „Траяна 2011“, ще можете да дарите сума по свой избор в специална урна, разположена в зоната на събитието. Събраните средства ще бъдат използвани от клуб „Траяна 2011“ за закупуване на шахове и часовници. Вашата подкрепа може да направи любимата игра още по-вълнуваща!

По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Galleria Стара Загора.

Желаем успех на всички участници!

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ