ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Детски пролетни работилнички

Мили деца, каним ви да се забавляваме, да творим и да създадем заедно пролетно вълшебство!

2 март- Картичка за мама

Да се подготвим за Деня на мама, като я изненадаме с картичка! Заедно ще изработим красиви картички с цветя, оформени като истински букет. Добавяме пожелание и сме готови да накараме лицето на мама да грейне от щастие с нашето произведение.

9 март- Кукла от стъклено шише

Хайде заедно да изработим кукла от дървена лъжица, стъклено шише, прежда и текстил! Даваме свобода на въображението си и ще завършим образа й, като нарисуваме личице и като оформим коса от прежда, а после ще вплетем български мотиви в „облеклото“ й, за да украсява дома ни.

16 март- Пеперуди, калинки и птици

На прага на пролетта ще обърнем поглед към природата, която обновява премяната си след зимата. Нека я събудим заедно, като измайсторим пеперуди, птичета, калинки и бръмбари от прежда, телчета, плат, канава и дърво. Под сръчните детски ръчички току-виж още някое буболече се появи!


23 март- Картина с бои и естествен мъх

Вече ухае на истинска пролет, а ние й казваме „Добре дошла!“ и творим пролетна картина с бои и естествен скандинавски мъх. Може да изобразим разлистено дърво, а може и друго- знае ли човек какво може да хрумне на малките творци? Ще видим, като се срещнем!


30 март – Слънце и облачета от картон и прежда

Потапяме се в ярките пролетни цветове с декорация от картон и прежда- защото днес ще си направим собствено пролетно слънце. Или пък леки пухкави облачета. Ще ги декорираме с цветни прежди, за да носят много настроение в стаята ни.

 

Материалите за работилничките са осигурени от организатора, а сувенирите, разбира се, остават подарък за децата.

Очакваме ви от 11:00ч. до 13:00ч., на ниво 2, на гърба на „Тон Бонбон“.

ВХОД СВОБОДЕН!

Работилничките се провеждат на кръгъл час. Капацитетът е ограничен до 50 деца на една работилничка.
На събитието се допускат само деца с пълнолетен придружител.
По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат качени на Фейсбук страницата на Galleria Стара Загора.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ