ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Авто експо 12- 14 април

Авто експо 12- 14 април

Знаем, че новите автомобили забързват оборотите на сърцето ти, затова стартирай двигателя към АВТОЕКСПО в Galleria Стара Загора от 12 до 14 април!

Потенциалните купувачи на ново возило и автомобилните ентусиасти ще могат да седнат зад волана на различни модели, а сред участниците в експото са дилърства, представящи брандовете Mercedes, Peugeot, Opel, Mazda, Ford, Citroen, Skoda, Hyundai, Fiat, Haval, Jeep, Wey, Voyah, Toyota и Suzuki.

Ако се вълнуваш от технологичния дизайн и новите индустриални концепции в сферата, или се интересуваш как едно електрическо превозно средство може да се впише в начина ти на живот, заповядай да разгледаш експонатите на ниво 0 и ниво 1 в търговския център.

Ще те очакват автомобили, идеални за свободното време и пътешествия със семейството, градски возила за маневриране сред многобройни ежедневни задачи, както и модели, подходящи за покупка на първи автомобил за начинаещи шофьори.

Разположените в тест драйв зоната експонати ще дадат възможност да усетиш и реалното изживяване при шофиране на част от представяните модели.


Очакваме те за вълнуващо преживяване! Вход свободен!

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ