ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Фотографи и Galleria Стара Загора с подкрепа за Центрове за настаняване от семеен тип

На 1 юни фотографите Димитър Александров (Фотостудио "Alexandrof"), Димитър Узунов („Фото Узунови“) и Димитър Димитров („Фото Байк“) зарадваха малките посетители на Galleria Стара Загора по повод Деня на детето с безплатна фотосесия с подарък - печатна снимка за спомен от празника.

По време на кампанията посетителите имаха възможност да дарят сума по свой избор в поставените за целта кутии. Събраните средства бяха предадени под формата на ваучер за пазаруване от „Техномаркет“, с който да бъдат закупени уреди за нуждите на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания и Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания - община Стара Загора.


Ваучерът на стойност 650лв. беше предаден от Димитър Александров (Фотостудио "Alexandrof") на г-жа Нели Баджакова, директор на ЦНСТ ДМ - Стара Загора.

Благодарим на фотографите и на всички, които взеха участие в кампанията, за съпричастността!

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ