ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ПРОМОЦИ

CINEMA DAY 16 СЕПТЕМВРИ

Тази събота, 16 септември, в Cinema City ще отбележим National Cinema Day с изненадваща оферта – всички почитатели на големия екран ще имат възможността да се потопят в истинската магия на кино изживяването на специалната цена от 4,50 лв. за всички прожекции и формати, включително за специалните изживявания IMAX и 4DX. В допълнение, за още по-неповторимо кино изживяване по случай празника, зрителите ще могат да се насладят на средното меню с пуканки и напитка на промоционалната цена от 4,50 лв. За повече информация и билети, моля посетете уебсайта на Cinema City: www.cinemacity.bg/cinemaday или касите на любимата ви Cinema City локация.

*Цената от 4,50 лв важи за всички филми и прожекции в киносалоните на Cinema City в рамките на посочения ден, 16 септември. В този ден не може да се възползвате от други, текущи промоции на Cinema City. Специалната цена на бара е за средна меню с пуканки.

https://youtu.be/DlYNKJH0C6Q?si=0UPe6O2_B2_2t2n8

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ